Linkuri accesibilitate

Liviu Dragnea, la ieșirea de la vot: „Nu e o zi tristă, e o zi bună”


Liviu Dragnea, liderul PSD
Liviu Dragnea, liderul PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că a votat și la referendum, că e trist pentru că sunt cozi la secțiile de vot din Diaspora. A găsit și vinovații: tabletele, cele două rânduri de liste și ambasadorii numiți de Iohannis. În rest, e bine.

„Nu e o zi tristă, e o zi bună”, a spus la ieșirea de la urne, Liviu Dragnea, argumentând că faptul că au venit foarte mulți oameni la vot este bine.

Liviu Dragnea a mai spus că susține temele propuse la referendum, precizând că, de altfel, „dacă nu aș fi vrut să votez, aș fi spus dinainte că nu susțin refrendumul”.

Despre cozile mari din diaspora, liderul PSD a spus că nu înțelege de ce sunt atât de multe întârzieri și a dat vina pe ambasadorii din statele unde s-au făcut cozi care ar fi trebuit să le spună cetățenilor unde ar fi trebuit să voteze fiindcă „sunt secții de votare”.

„Eu am fost la multe votări și nu înțeleg de ce sunt întârzieri. În diaspora, ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii numiți în Spania, Italia, Marea Britanie de ce nu le-au spus românilor de acolo unde sunt toate secțiile de vot, că sunt secții goale”, a spus Liviu Dragnea.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG