Linkuri accesibilitate

Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat: Un semn bun


Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și președintele Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat, marți, împotriva COVID-19.

Președintele Senatului, Anca Dragu, și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, s-au vaccinat marți dimineața și au spus că au făcut acest lucru pentru a da un imbold românilor să aibă încredere în vaccin.

„Mă bucur că rata de vaccinare a crescut, am ajuns la 30.000 de vaccinuri pe zi. Asta înseamnă că în curând ne vom putea relua viețile. Putem să mergem să ne plimbăm, putem să ne reluăm viețile. Este un semn bun pentru revenirea economică, pentru acest nou început de an”; a spus Anca Dragu, președintele Senatului, după ce s-a vaccinat, potrivit Mediafax.

La rândul său, Ludovic Orban a spus că a decis să se vaccineze public pentru a le arăta românilor că trebuie să aibă încredere.

„Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare și că vaccinarea cetățenilor români reprezintă singura cale de revenire la o viață normală pentru a putea relua procesul de creștere economică și pentru a putea să ne reluăm viața în condiții de normalitate. Cred că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluția ulterioară a societății românești și a economiei , apreciez solidaritatea în abordarea campaniei de vaccinare la nivel european, faptul că la nivel european Comisia Europeană s-a implicat extrem de serios pentru a susține procesul de vaccinare în toate țările UE”, a spus Orban.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și președintele Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat, marți, împotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”. Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu s-au vaccinat și ei, vineri și sâmbătă.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG