Linkuri accesibilitate

Ludovic Orban, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: Este un om corect, cinstit


Ludovic Orban și Nicușor Dan

Premierul Ludovic Orban i-a luat apărarea lui Nicușor Dan după apariția în spațiul public al unei înregistrări cu Nicușor Dan despre care tabără PSD care o susține pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei afirmă că acreditează ideea unei complicități între el și un interlop, deținător al unei construcții din Parcul Copiilor.

„Nu mi s-a părut o negociere. E urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbești cu el. Dar PSD e disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toți mafioții și toți interlopii care au trăit bine sub guvernarea locala PSD încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan fără niciun fel de baza. În cazul respectiv era vorba de un abuz al Primăriei, că a vrut să demoleze o clădire. Asociația 'Salvați Bucureștiul', care a apărat cetațenii de abuzurile primăriilor, a venit în sprjinul cetățeanului care era pus în pericolul de a fi demolată clădirea, iar în instanță (...) a fost anulată decizia de demolare, deci procesul a fost câștigat", a explicat Orban, la sediul PNL.

Premierul a subliniat că apariția înregistrării „nu pune nici măcar o umbră de îndoială asupra candidatului” susținut de PNL și de USR-PLUS.

„Nicușor Dan este un om cunoscut, un om corect, un om cinstit, care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor, fără să aibă vreo funcție publică, care a ferit bucureștenii de abuzuri, care s-a luptat pentru respectarea legislației în domeniul urbanismului și, din punctul meu de vedere, aceasta înregistrare nu este decât o măsura disperată din partea mafioților și interlopilor care sprijină PSD", a arătat președintele PNL.

Înregistrarea audio a fost lansată de stilista Dana Budeanu, prietenă a Gabrielei Firea, actualul primar general al Capitalei, care candidează pentru un nou mandat împotriva lui Nicușor Dan.

Gabriela Firea preia chiar ea mesajul pe pagina sa de Facebook, sub forma mai multor postări în care traduce înțelesul înregistrării audio, susținând că Nicușor Dan ar fi negociat de fapt în beneficiul unui interlop.

În replica dată luni seara, Nicușor Dan spune că înregistrarea, în care consilierul sectorului 4 „încearcă să forțeze, evident fără succes, vreo declarație compromițătoare” din partea sa, nu arată decât că a făcut „toate demersurile legale pentru a opri o acțiune abuzivă a administrației locale”.

Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea folosesc aceleași mijloace murdare cu care ne-au obișnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor și a administrației corupte, condusă de Gabriela Firea. Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forțeze, evident fără succes, vreo declarație compromițătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acțiune abuzivă a administrației locale.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG