Linkuri accesibilitate

Ludovic Orban îl asigură pe Nicușor Dan de sprijinul total al Guvernului


Romania - Ludovic Orban și Nicușor Dan
Romania - Ludovic Orban și Nicușor Dan

Premierul Ludovic Orban a arătat, marți seară, că parteneriatul dintre Guvern şi Primăria Capitalei este „fundamental pentru soluţionarea gravelor probleme ale Bucureştiului" și a dat asigurări că Nicușor Dan „va avea sprijin total" de la guvernul pe care îl conduce.

„Nicuşor Dan va avea în Guvernul pe care-l conduc un sprijin total. Bucureştiul are nevoie de un parteneriat loial, un parteneriat serios, un parteneriat între profesionişti, un parteneriat între oameni care vor să ducă la bun sfârşit programe şi proiecte fundamentale pentru Bucureşti", a afirmat Ludovic Orban, la evenimentul de prezentare a programului politic al PNL Bucureşti „Împreună construim noul Bucureşti", conform news.ro.

Premierul a arătat că multe din problemele cu care se confruntă Bucureștiul pot fi rezolvate doar prin cooperare între Primăria București și Guvern. El a oferit drept exemplu problema traficului.

„Este foarte importantă colaborarea între Primăria Capitalei şi Guvern pe proiecte importante, eu le spun găurile negre ale Bucureştiului. (...) Eu cred că atunci când vom avea un primar general responsabil, capabil, dedicat intereselor bucureştenilor, aşa cum este Nicuşor Dan, uşor, uşor va trebui să dăm de la ministere active care sunt nefolosite, prost administrate şi care fac mai mult rău Bucureştiului decât să facă bine, astfel încât Primăria să poată să gândească proiecte de dezvoltare pe acele zone. Deci parteneriatul dintre Guvern şi Primăria Capitalei este fundamental pentru soluţionarea gravelor probleme ale Bucureştiului", a declarat Ludovic Orban.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Abonează-te la
„3 minute” de la Europa Liberă

Luni – vineri, scurt și cuprinzător

XS
SM
MD
LG