Linkuri accesibilitate

Site-urile unor ziare internaționale, afectate de erori de funcționare


Site-urile au înregistrat întreruperi de funcționare în cursul zilei de marți.

Funcționarea unor rețelele sociale, dar și site-urile unor ziare internaționale sau pagini web guvernamentale au fost afectate marți de mai multe întreruperi, anunță agenția de știri Reuters.

Agenția citează informații conform cărora ar fi vorba de o posibilă eroare a serviciului de cloud Fastly din SUA, care găzduiește mai multe site-uri la nivel internațional.

Fastly a precizat că investighează „potențialul impact asupra performanței” serviciilor pe care le oferă. Reuters notează că probleme ar fi și cu site-ul Amazon, însă reprezentanții acestuia nu au furnizat până la ora redactării acestei știri un punct de vedere.

Probleme au fost semnalate și de aproximativ 21.000 de utilizatori ai Reddit, care s-au plâns că nu pot accesa rețeaua de socializare.

Alte site-uri afectate sunt cele ale ziarelor Financial Times, The Guardian, New York Times și Bloomberg News.

Știre în curs de actualizare.

  • 16x9 Image

    Ionuț Benea

    A intrat în presă dintr-un pariu și a rămas aici din convingere. A debutat în jurnalism în 2008 și a trecut prin redacții locale sau naționale importante, precum Ziarul de Iași sau Adevărul. A fost implicat în mai multe proiecte editoriale independente coordonate de Freedom House și Centrul pentru Jurnalism Independent.

    S-a alăturat echipei în 2021 ca senior-correspondent, funcție pe care o ocupă și în prezent. Din iulie 2021 până în ianuarie 2023 a fost redactor-șef al Europei Libere România.

    Din ianuarie 2023 ocupă poziția de senior-correspondent.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Când preoții trec de la teorie la faptă. Școala de șah de la biserică
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:34 0:00
XS
SM
MD
LG