Linkuri accesibilitate

Managerul Spitalului din Piatra Neamț, demis de Nelu Tătaru


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a decis revocarea din funcția de manager al Spitalului Județean Piatra-Neamț a lui Florin Apostoae și numirea la conducerea unității a Danielei Macroci.

Am fost revocat din funcție prin ordin de ministru, în cursul serii de 9 aprilie”, a confirmat informația, pentru Mediafax, Florin Apostoae, fostul manager al Spitalului Județean Neamț.

Potrivit acestuia, în funcția de manager a fost numită Daniela Macroci, unul din medicii epidemiologi din cadrul DSP Neamț care au fost detașați zilele trecute la Spitalul Județean Suceava.

Județul Neamț este al treilea din țară ca număr de infectări cu coronavirus, fiind confirmate 202 cazuri, iar, joi, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț a anunțat că 30 de pacienți confirmați cu COVID-19 vor fi transferați la Iași

„Avem personal limitat, iar medicii de boli infecțioase nu mai reușesc să facă față. Am reorganizat și celelalte ture, pe secții, dar consider că tratamentul acestor pacienți trebuie supravegheat și supervizat de către medicii de boli infecțioase și medicii pneumologi, în afară de cei din ATI”, declara managerul Florin Apostoae.

Ministrul Nelu Tătaru se deplasează vineri la Piatra Neamț pentru a verifica situația de la Spitalul Județean.

Ministrul Sănătății va discuta cu autoritățile administrative și medicale locale, dar și cu personalul medical din unitatea sanitară.

Nelu Tătaru va fi însoțit de coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea Nord-Est, Lucian Indrei.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG