Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu îndeamnă parlamentarii PSD să voteze guvernul Orban 3


Marcel Ciolacu a sugerat, într-un mesaj postat pe Facebook, că PSD va vota Guvernul Orban. Ciolacu le transmite social-democraților să înțeleagă situația excepțională și să facă tot posibilul ca România să aibă un guvern funcțional.

„În momentele dificile, PSD a fost mereu alături de români. De aceea,ca președinte al Camerei Deputaților, alături de colegii mei, voi face toate eforturile ca mâine să avem un guvern funcțional. Am avut în față o decizie extrem de grea, să vptăm un guvern care nu merită să fie votat sau să lăsăm să se prelungească o criză politică cu efecte asupra românilor. Un premier propus de PSD s-ar fi lovit de refuzul președintelui. Îi rog pe colegii mei din PSD să înțeleagă această situație specială și să ne facem datoria”, a transmis Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

În schimb, deputatul PSD Florin Iordache a declarat pentru Mediafax că o decizie în acest sens se va lua după ce vor fi audiați toți miniștri.

„Vor vota, cum votează, votează. Deocamdată au venit la Parlament. Momentan nu știm cine primește avize și cine nu primește. Au fost și avize negative”, a spus Florin Iordache.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG