Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu, întâlniri online cu lideri europeni


România - Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, are programate în perioada următoare întâlniri online cu mai mulți lideri europeni pentru ca partidul pe care-l conduce să se „conecteze la dezbaterea europeană”, susține liderul social-democrat.

În perioada 8-10 februarie, Marcel Ciolacu va avea întâlniri online cu mai mulți lideri europeni, printre care: Serghei Stanișev - președintele Partidului Socialiştilor Europeni, Nicolas Schmit - comisarul pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Maroš Šefčovič - vicepreședintele Comisiei Europene și responsabil PES Europa de Est, Elisa Ferreira - comisarul European pentru Coeziune și reforme și Frans Timmermans - vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, potrivit unui comunicat al PSD.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate teme precum lupta cu pandemia și Planul de redresare și reziliență, „subiecte unde există probleme și întârzieri pe plan intern”.

„Această serie de întâlniri demonstrează că PSD este astăzi un partener de încredere atât pe plan european, cât și în interiorul familiei social-democrate europene. Partidul Social Democrat trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană în ceea ce privește principalele subiecte de interes: tranziția ecologică justă, accesarea fondurilor europene, salariul minim european sau drepturile lucrătorilor”, spune Marcel Ciolacu.

XS
SM
MD
LG