Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu, întâlniri online cu lideri europeni


România - Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, are programate în perioada următoare întâlniri online cu mai mulți lideri europeni pentru ca partidul pe care-l conduce să se „conecteze la dezbaterea europeană”, susține liderul social-democrat.

În perioada 8-10 februarie, Marcel Ciolacu va avea întâlniri online cu mai mulți lideri europeni, printre care: Serghei Stanișev - președintele Partidului Socialiştilor Europeni, Nicolas Schmit - comisarul pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Maroš Šefčovič - vicepreședintele Comisiei Europene și responsabil PES Europa de Est, Elisa Ferreira - comisarul European pentru Coeziune și reforme și Frans Timmermans - vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, potrivit unui comunicat al PSD.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate teme precum lupta cu pandemia și Planul de redresare și reziliență, „subiecte unde există probleme și întârzieri pe plan intern”.

„Această serie de întâlniri demonstrează că PSD este astăzi un partener de încredere atât pe plan european, cât și în interiorul familiei social-democrate europene. Partidul Social Democrat trebuie să se conecteze la dezbaterea europeană în ceea ce privește principalele subiecte de interes: tranziția ecologică justă, accesarea fondurilor europene, salariul minim european sau drepturile lucrătorilor”, spune Marcel Ciolacu.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG