Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu anunță că își va asuma în totalitate un rezultat slab în alegerile locale


Marcel Ciolacu - Congres PSD, 22 august

Marcel Ciolacu a anunțat că obiectivul principal al PSD în alegerile locale de peste o lună va fi să obțină cele mai multe mandate de aleși locali.

„Obiectivul principal în alegerile locale este să avem cei mai multi aleși locali, ca în prezent, mai exact să rămânem cel mai mare partid din România", a afirmat Marcel Ciolacu.

Proaspăt ales președinte al PSD în Congresul în sistem videoconferință de sâmbătă, Marcel Ciolacu a afirmat că își asumă în nume personal decontul în cazul unui rezultat slab al PSD la scrutinul din 27 septembrie.

Nu aceeași asumare a fost anunțată și pentru alegerile parlamentare, dar Marcel Ciolacu a dorit să invoce un citat din secretarul general Paul Stănescu: „Jucăm pe teren propriu, iar cine câștigă localele, va câștiga și parlamentarele".

Marcel Ciolacu a fost ales sâmbătă președinte al PSD după ce a primit, alături de echipa sa, 1.310 voturi în cadrul Congresului, în timp ce Eugen Teodorovici, care nici măcar nu a fost prezent, a înregistrat 91 de voturi, iar 49 de voturi au fost nule.

Din echipa sa fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Când preoții trec de la teorie la faptă. Școala de șah de la biserică
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:34 0:00
XS
SM
MD
LG