Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu cere demisia premierului. „Cîțu și-a luat palme peste ochi la Bruxelles”


Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după afirmațiile lui Florin Cîțu legate de buget și cere demisia acestuia. Premierul a folosit apelativul „tovarășe Ciolacu” la adresa liderului social-democrat și i-a transmis să-l contacteze dacă are nelămuriri legate de buget.

Social-democratul susține într-o postare pe Facebook că premierul „Cîțu și-a luat palme peste ochi la Bruxelles și își varsă frustrările pe toată lumea din țară”.

„Vrei să dai telefoane, Cîțule?! Hai pune mâna pe telefon și formează: la milioanele de angajați cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim, la milioanele de copii pe care i-ai mințit cu nesimțire că le crești alocațiile, la milioanele de pensionari de care ți-ai bătut joc ”electoral” că le crești pensiile, la sutele de mii de fermieri loviți de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire, la zecile de mii de antreprenori care și-au închis afacerile așteptând la nesfârșit banii promiși pe care voi i-ați furat”, a fost replica președintelui PSD.

Potrivit lui Marcel Ciolacu există zece miliane de români care au avut de suferit din cauza deciziilor Cabinetului Cîțu.

Premierul a prezentat într-o conferință de presă după întâlnirile avute la Bruxelles cu oficialii europeni principalele direcții de acțiune pentru bugetul din 2021. Florin Cîțu a precizat că nu este de acord să susțină aberațiile PSD votate în Parlament” la legea salarizării.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

XS
SM
MD
LG