Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu nu-l vrea premier pe George Maior


Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu îl cunoaște personal pe George Maior

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, anunță că George Maior, amdasadorul României la Washington, care va fi rechemat, nu va fi propus premier de PSD, dacvă va trece moțiunea de cenzură pe care o pregătesc social-democrații.

Ciolacu s-a referit astfel la informația vehiculată în mai multe rânduri în cercurile PSD, despre care a vorbit zilele acestea Norica Nicolai, de la ALDE.

"Nu am avut plăcerea să-l cunosc pe domnul Maior. Cu certitudine, PSD nu va face această propunere. (...) Pentru această perioadă, până la alegerile parlamentare, să fie un guvern de uniune naţională pentru gestionarea problemelor românilor şi după alegerile generale să se creeze o majoritate. Din guvernul de uniune naţională să facă parte toate forţele politice. Am auzit şi ideea că am pierde încă 6-7 luni. Cred că în acest moment costurile sunt mai mari dacă PNL rămâne în această formulă de guvern minoritar în funcţie", a afirmat Ciolacu, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu spune că PSD va depune moțiune de cenzură la legea de alegere a primarilor în două tururi, pentru care Guvernul a anunțat că își va asuma răspunderea în Parlament. În cazul în care moțiunea va fi respinsă, PSD o va contesta la CCR.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG