Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu se află la spital, unde i se fac analize, anunță PSD. O posibilă cădere de calciu


Marcel Ciolacu, președinte al PSD și al Camerei Deputaților
Marcel Ciolacu, președinte al PSD și al Camerei Deputaților

UPDATE 3. Spitalul Militar a anunțat că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut un episod lipotimic și o hipocalcemie frustă, în urma unor analize multidisciplinare și a explorărilor imagistice. De asemenea, liderul social-democrat a fost testat de coronavirus, ieșind negativ testul rapid. Rezultatul testării PCR urmează să fie anunțat.

De asemenea, Marcel ciolcau a postat pe facebook că se simte bine, a părăsit spitalul și se întoarce în activitate. El le-a mulțumit colegilor și medicilor pentru sprijin.

UPDATE 2.Liderului PSD i s-a făcut un test rapid de coronavirus, care a ieșit negativ, a anunțat Biroul de presă al PSD.

UPDATE1. Purtătorul de cuvânt al PSD Florin Romașcanu a anunțat că după analizele de screening, liderul PSD este sănătos și a avut, cel mai probabil, o cădere de calciu. Romașcanu a citat medicii de la Spitalul Militar din București, unde a fost dus liderul PSD pentru investigații medicale.

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, se află la un spital de stat, unde i se fac analize, a anunțat Biroul de presă al PSD într-un comunicat, după ce liderului social-democrat i s-a făcut rău într-o conferință de presă, care a fost contramandată ulterior.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a spus, într-o declarație de presă, că primele analize făcute la spital indică absența unei boli. Romașcanu, care este un apropiat al liderului PSD, a precizat că nu există un istoric de boală al lui Marcel Ciolacu. „Este un om puternic, iar în ultima vreme a muncit foarte mult”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD despre Ciolacu. El a mai arătat că, din câte știe, Ciolacu nu are coronavirus, fără să precizeze dacă acesta a fost testat sau nu.

Președintele Camerei Deputaților, 53 de ani, a avut un moment de slăbiciune duminică, la prânz, în momentul în care prezenta într-o conferință de presă, măsuri economice ale PSD în contextul pandemiei. La aproximativ 10 minute de când și-a început discursul, Ciolacu, palid la față, a avut un tremur în glas și în corp, apoi s-a dezechilibrat. Totul a durat câteva secunde, după care Ciolacu a fost ajutat să se întindă pe jos în sala în care avea loc conferința de presă.

După alte 10-20 de minute, Marcel Ciolacu a plecat de la sediul PSD în mașina SPP, salutând presa, pe propriile-i picioare.

Ambulanța care fusese inițial chemată la fața locului a fost întoarsă din drum, considerându-se că nu este vorba despre o situație gravă.

XS
SM
MD
LG