Linkuri accesibilitate

Televiziunea Realitatea, declarată în faliment. Cozmin Gușă acuză imixtiunea PSD


Studioul Realitatea TV

Postul de televiziune Realitatea TV a fost declarat în faliment prin decizie definitivă și irevocabilă, a anunțat luni seara, în timpul emisiunii de prime time a postului, Cozmin Gușă, acționar al televiziunii critice la adresa puterii.

Gușă a spus că s-a încercat preluarea brandului de la OSIM și oprirea Realității TV pe timpul campaniei electorale.

Decizia de declarare a falimentului de către ANAF, a spus Gușă, vine după ce Curtea de Apel București a infirmat planul de reorganizare al postului de televiziune.

„Veste șoc! Domnul Dragea și cei din statul paralel și-au văzut visul cu ochii. În această seară, în urmă cu o oră, au obținut o decizie de intrare în faliment a Realitatea Media. În acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reușit să obțină acest lucru în instanță. Noi tot speram că instanța să nu ne dea această decizie”.

"Filmul pe scurt este așa: noi am obținut un plan de reorganizare, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor, după ce ANAF-ul lui Dragnea refuzase celălalt plan, prin care ne angajam să plătim total datoriile la stat. Printr-o decizie corectă, a fost aprobat celălalt plan, care ne dădea posibilitatea să plătim debitorii pe care îi avem, în condițiile în care toate cifrele de reducere de cheltuieli, personal, venituri, erau în regulă", a spus consultantul Cozmin Gușă.

Realitatea TV a obținut licență de emisie prin satelit, însă, în cazul în care postul de televiziune ar urma să fie exclus din rândul televiziunilor transmise pe cablu, riscă să piardă audiența.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG