Linkuri accesibilitate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, diagnosticată cu Covid-19


Romania- minister of labour, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost diagnosticată cu COVID-19. Ea este al treilea ministru al Cabinetului Orban care a contractat noul coronavirus, după miniştrii Virgil Popescu şi Lucian Bode.

Anunțul a fost făcut chiar de ministru pe pagina sa de Facebook, într-o manieră care să inducă siguranța că se va ocupa în continuare de problemele ministerului pe care-l conduce și că boala nu o va destabiliza.

„Am atât de multă treabă (şi îmi şi place ceea ce fac) încât, chiar şi cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă şi mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgenţă şi dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac şi o rezolvăm. Parte dintre aceste urgenţe (aşa e viaţa la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a scris ministrul Alexandru, joi, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, spune ministrul, va fi și „mai curioasă acum” că va avea mai multă liniște și va da publicității și mai multe informații.

„Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.

Ea spune că nu a neglijat măsurile de protecție, dar că a muncit din greu în ultima perioadă, fără să-și amintească, însă, să fi neglijat măsurile de protecție.

„Adevărul este că am tras mult, mai ales în ultima perioadă. Cu toate măsurile de protecție, este adevărat. Nu îmi amintesc, chiar stăteam să mă gândesc, să fi neglijat măsurile de protecție. Chiar nu îmi dau seama cum s-a întâmplat; mă voi comporta, în continuare, în mod responsabil.”

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG