Linkuri accesibilitate

Mitingul „Și eu sunt Liviu Dragnea”, cu câteva zeci de persoane cerând eliberarea fostului președinte al PSD


În jur de 50 de persoane au participat la miting

Sprijin pentru eliberarea lui Liviu Dragnea înainte de finalul perioadei de carantină a fostului lider PSD

Câteva zeci de persoane au participat duminică la un protest în fața Palatului Cotroceni, cerând eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare și demisia președintelui Klaus Iohannis.

În timpul protestului s-au petrecut câteva incidente verbale, când unii dintre protestatarii #rezist au fost apostrofați de câteva persoane participante la protest.

În mare parte pensionari, manifestanții au purtat pancarte pe care scria „Și eu sunt Liviu Dragnea”. Susținătorii fostului lider al PSD purtau steaguri tricolore și spuneau că Liviu Dragnea ar fi deținut politic.

Între scandări s-au auzit și solicitări de demisie a președintelui Klaus Iohannis, însă cele mai multe erau de susținere a lui Liviu Dragnea. „Dragnea, te iubim, noi ca tine nu găsim” sau „Sunt alături de un om care a fost trimis la pușcărie”.

Apelul la protest s-a făcut prin intermediul unui eveniment creat pe facebook, în care se cerea demisia lui Klaus Iohannis și eliberararea lui Liviu Dragnea, intitulat „Demisia”, „Apel la patriotism”.

Mitingul are loc înainte de a se sfârși perioada de carantină din timpul detenției fostului lider al PSD, care luni va afla dacă i se aprobă cererea de ispășire a pedepsei la închisoarea Rahova sau va fi dus în altă parte. Dragnea a făcut cerere să presteze ore de muncă în cadrul închisorii la cantină sau la atelierul de reparații auto. Liviu Dragnea este, la bază, inginer de mecanică auto.

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Ce înseamnă rezultatul alegerilor din Slovacia
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:52 0:00
XS
SM
MD
LG