Linkuri accesibilitate

Monica Anisie, declarație surprinzătoare: „Nu mai înțeleg nimic...”


Monica Anisie

„Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală", se plânge ministrul Educației Monica Anisie, într-o postare în care se declară întristată de valul mare de critici venite la adresa instituției pe care o conduce din partea unor persoane care nu au prezentat la schimb și soluții.

„Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe Facebook, adăugând că se simte tristă.

Ea le solicită tuturor să își facă o analiză proprie înainte de a se grăbi să îi critice acțiunile.

„Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”, mai arată Monica Anisiei.

Ministrul încheie prin a firmă că, în această perioadă, îi e dor doar de elevii ei, care apreciază tot ce a făcut.

„Mi-e dor de sinceritatea şi bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac şi voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinţii lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine”, a încheiat ministrul Educaţiei.

Criticile vin pe fondul măsurilor adoptate înainte de începerea anului. Ele s-au axat nu doar pe prevederile privind scenariile în care vor reveni elevii la cursuri din 14 septembrie, dar și întârzierea cu care au fost luate sau eșecul licitațiilor pentru măști și tablete.

Școala va începe cu 12.610 de unităţi de învăţământ în Scenariul 1 (cursuri normale cu toți elevii), 4.892 în Scenariul 2 (hibrid și în clase și online, prin rotație în grupe de copii), respectiv 238 în Scenariul 3 (exclusiv online).

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG