Linkuri accesibilitate

Newsweek. Șeful Curții de Conturi, salariu de 5.300 de euro pe lună, fără studii de specialitate


Mihai Busuioc a fost susținut de fostul șef al PSD și asta a fost de ajuns.

Președintele Curții de Conturi și-a publicat declarația de avere aferentă anului 2018. El menționează că deține o casă de 1.688 de metri pătrați pe care a achiziționat-o într-una din cele mai bune zone din București – Corbeanca. Mai deține o clădire de 88 mp în București pe care a cumpărat-o în anul 2003.

Busuioc mai are 11 conturi bancare în care are un milion de lei, 140 mii euro și și 300.000 de dolari. Aproape un sfert de milion de dolari sunt depuși la bănci din SUA. Mihai Busuioc a câștigat, anul trecut, la Curtea de Conturi suma de 293.995 de lei. Este vorba de 5.320 de euro pe lună.

Mihai Busuioc este absolvent al facultății de Drept al Universității Nicolae Titulescu (privată). A făcut cursuri de pregătire la Ministerul Justiției, la Colegiul Național de Apărare, are un master în Drept funciar. Nu are nicio diplomă și nu a urmat niciun curs în domeniul economic- financiar - fiscal. A lucrat zece ani la primăria sector 4, apoi la Agenția de cadastru pe care a ajuns să o și conducă.

Citiți mai multe pe Newsweek.ro

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG