Linkuri accesibilitate

Newsweek. Candidatul USR la Primăria Sectorului 4, acuzat de un coleg că l-a plagiat pe primarul PSD Băluță


Candidatul USR la primăria Sectorului 4, Antonio Andrusceac, este acuzat de către Guilhem Moulin, consilier USR la sectorul 4, că a plagiat strategia pe care o va avea dacă va ajunge edil-șef.

Moulin susține că Andrusceac a plagiat chiar strategia primarului PSD Daniel Băluță și a trimis o scrisoare conducerii USR, cerând invalidarea candidaturii lui Andrusceac.

„În cadrul campaniei interne pentru desemnare candidatul USR la primăria Sectorului 4, Antonio Andrusceac a trimis în data de 30.07.2019 pe mail către membri filialei strategia lui. Am început să citesc strategia respectivă și am văzut foarte repede că acest document nu a fost scris e mâna lui (...) El a plagiat strategia respectivă în proporție de 92.5%. Antonio a fost desemnat candidatul la primăria sectorului 4 prin votul în AG din data de 01.08.2019 (59 voturi pentru el din 110) (...) Antonio nu a respectat art 13, lit f din statut cu acest plagiat (lupta împotriva plagiatului face parte din programul USR”, a scris Guilhem Moulin.

Consilierul local a atașat acestei scrisori atât strategia lui Andrusceac, cât și strategia lui Băluță, marcând cu galben pasajele plagiate.

Citiți articolul integral pe Newsweek.ro

Facebook Forum

Cine este Antony Blinken, viitorul secretar de stat SUA
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:50 0:00
XS
SM
MD
LG