Linkuri accesibilitate

Newsweek. Candidatul USR la Primăria Sectorului 4, acuzat de un coleg că l-a plagiat pe primarul PSD Băluță


Candidatul USR la primăria Sectorului 4, Antonio Andrusceac, este acuzat de către Guilhem Moulin, consilier USR la sectorul 4, că a plagiat strategia pe care o va avea dacă va ajunge edil-șef.

Moulin susține că Andrusceac a plagiat chiar strategia primarului PSD Daniel Băluță și a trimis o scrisoare conducerii USR, cerând invalidarea candidaturii lui Andrusceac.

„În cadrul campaniei interne pentru desemnare candidatul USR la primăria Sectorului 4, Antonio Andrusceac a trimis în data de 30.07.2019 pe mail către membri filialei strategia lui. Am început să citesc strategia respectivă și am văzut foarte repede că acest document nu a fost scris e mâna lui (...) El a plagiat strategia respectivă în proporție de 92.5%. Antonio a fost desemnat candidatul la primăria sectorului 4 prin votul în AG din data de 01.08.2019 (59 voturi pentru el din 110) (...) Antonio nu a respectat art 13, lit f din statut cu acest plagiat (lupta împotriva plagiatului face parte din programul USR”, a scris Guilhem Moulin.

Consilierul local a atașat acestei scrisori atât strategia lui Andrusceac, cât și strategia lui Băluță, marcând cu galben pasajele plagiate.

Citiți articolul integral pe Newsweek.ro

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG