Linkuri accesibilitate

Newsweek. Descurcăreții soți Vișoianu. De ce și-a schimbat numele soțul consilierei ministrului Educației


Daniela Vișoianu, în prezent consilier al ministrului Educației
Daniela Vișoianu, în prezent consilier al ministrului Educației

Daniela și Cornel Vișoianu s-au branșat la interese de stat prin tot soiul de legături și încrengături.

Mason celebru în loja „Adrian Dohotaru“, candidat pe listele FSN, partener de afaceri cu controversatul magnat Nicolae Buzăianu, subalternul controversatului Nicolae Dumitru („NIRO“), dar și consilier al fostului premier Victor Ponta.

Așa arată, pe scurt, cariera lui Cornel Vișoianu, cel care îl descria pe președintele Klaus Iohannis drept „ultimul șpăgar de suflete, nejudecat încă“.

Dar soția lui Vișoianu, Daniela, a fost decorată cu Ordinul Național pentru Merit în grad de Cavaler după ce a contribuit la programul „România educată“ al președintelui Klaus Iohannis,„ultimul șpăgar de suflete“. Între timp, doamna Vișoianu a fost unsă pe funcția de consilier al ministrului Educației, Monica Anisie.

Numele Danielei Vișoianu apare în mai multe organizații, inclusiv în C4C Communication for Communitty, organizație care a încheiat anul trecut un contract cu Ministerul Educației și un ONG al lui Alexandru Cumpănașu, unul dintre cei mai controversați candidați la alegerile prezidențiale din 2019. Într-o altă asociație, familia Vișoianu a fost parteneră cu controversatul avocat Doru Cătălin Boștină, condamnat în mai multe dosare.

Citiți articolul integral pe Newsweek.ro

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG