Linkuri accesibilitate

Newsweek. Mișmaș de zile mari al lui Tudorel: s-a făcut notar ca să aibă fiul cel mare post „la oraș”


Fostul ministru al Justiției a folosit legile în interesul familiei sale. După o încercare ratată, Tudorel Toader a reușit, în final, să-și ducă la îndeplinire planul de a-l muta pe fiul său de la țară într-un cabinet propriu, în municipiul Iași, scriu jurnaliștii de la Newsweek.

De câteva zile, într-un spațiu din centrul municipiului Iași a fost pusă ”firma” Societății Profesionale Notariale Toader. Lipsa prenumelui face parte din planul mai mare de disimulare și aducere a fiului său cel mare, Ionuț Alexandru, din postul de notar în comuna Răchiteni în municipiul Iași.

Un plan anterior eșuase în toamna anului trecut, atunci când, pentru prima data după 2013, Ministerul Justiției condus de Tudorel Toader scosese la concurs un post de notar în municipiu pentru cei care voiau să se transfere aici din alte localități.

Ce coincidență: printre cei înscriși s-a aflat și Ionuț Alexandru, notar de Răchiteni, dar asociat la un cabinet din municipiu. Un fel de ”mâna a doua”, poziție care nu îi convenea.

Ce ghinion: juniorul a ieșit de-abia pe locul al treilea și a trebuit să își amâne transferul într-un cabinet al său.

Citiți articolul integral pe Newsweek.ro

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG