Linkuri accesibilitate

Newsweek: Vino, mamă, să mă vezi, cum iau cash la Spații Verzi! Chirieac, 8.000 de euro de la Primăria 3


Compania Investiții Spații Verzi din subordinea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, a dat un contract de 8.000 de euro unei firme controlate de Bogdan Chireac. În urmă cu aproximativ o săptămână, edilul Negoiță a fost suspendat din PSD (fără nici o legătură cu Chirieac).

Pe 24 aprilie 2019, firma Investiții Spații Verzi S3 a semnat o anexă la un contract de publicitate cu firma DCNews Research & Development SRL. Valoarea contractului a fost stabilită la 8.000 de euro. Compania publică din ograda lui Negoiță a fost reprezentată de președintele CA, Simona Andreea Bălașa, iar cealaltă firmă de Andreescu Rudolf Crișan.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, DCNews Research & Development SRL îi are ca asociați pe Bogdan Chirieac (99%) și Andreescu Rudolf Crișan (1%).

Pentru cei 8.000 de euro, bani publici, firma lui Bogdan Chirieac a oferit patru advertoriale pe site-ul dcnews.ro, un banner desktop și un banner mobil. Cele patru advertoriale au fost calculate la 500 de euro, banner-ul de desktop la 2.250 euro, iar cel pentru mobil la 5.250 euro. Banner-ele urma să fie afișate în perioada 1 mai – 30 iunie 2019.

Citiți mai multe pe Newsweek.ro.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG