Linkuri accesibilitate

Nicușor Dan acuză o campanie de „minciuni” împotriva sa cu mijloace „specifice anilor 90”


Nicușor Dan promite că va menţine subvenţiile pentru transportul în comun şi agentul termic în Capitală, precum şi programul de fertilizare iniţiat de Gabriela Firea.

Candidatul susținut de PNL-USR-PLUS în alegerile pentru Primăria Generală deununță „o campanie murdară” împotriva sa, în care mijloacele folosite sunt „cele specifice anilor 90”.

„Sunt chiar lideri de sindicat din STB care sunt pe lista de consilieri a PSD care spun că voi desfiinţa cu totul STB-ul. Vă spun foarte clar: nu se pune problema, în toate oraşele civilizate există serviciu de transport public şi că este subvenţionat. O să fiu un primar care chiar o să plătească subvenţia STB-ului pentru că dezastrul din STB este cauzat din cauză că subvenţiile nu au fost plătite luni de zile. (…) Gratuităţile care sunt în momentul de faţă pe transportul public or să rămână în continuare”, a declarat Nicuşor Dan.

El a catalogat tot drept „o mare minciună” şi ideea conform căreia ar urma să suspende subvenţia pentru agentul termic.

„Asigur bucureştenii că voi fi un primar care chiar va plăti subvenţia. Este ridicol că exact ăia care au dus RADET-ul în faliment mă acuză pe mine că nu voi plăti subvenţia”, a afirmat el.

Un alt program păstrate este cel de fertilizare în vitro introdus în mandatul Gabrielei Firea.

„Răspund provocării afirmativ, da. Sunt două probleme: una că acest program nu este a lui Firea, este un program plătit din banii bucureştenilor. Problema este ce facem cu copii după ce ei se nasc. Există garanţia că ei vor avea o creşă de stat, vor avea o grădiniţă? Asta este principala problemă cu care se confruntă familiile tinere din Bucureşti şi asta este problema la care vom veni cu o rezolvare”, a mai spus candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS.

XS
SM
MD
LG