Linkuri accesibilitate

Nicușor Dan: Politicieni corupți încearcă să îmi discrediteze activitatea


Nicușor Dan, flancat de viceprimarul Bădulescu la o conferință de presă

Candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a acuzat că există „anumiți oameni din sfera corupției bucureștene și unii politicieni” care încearcă să-i discrediteze activitatea și i-a avertizat că îi va da în judecată.

„De ani de zile, anumiți oameni din sfera corupției bucureștene - deranjați de acțiunile noastre - și unii politicieni corupți au încercat să-mi discrediteze activitatea. Deși au plătit bine pentru acest scop, nu au găsit nimic, dar asta nu i-a oprit să fabrice zvonuri și insinuări calomnioase. Asta s-a întâmplat inclusiv în campaniile precedente în care am fost implicat, asta fac și acum. Nu mă impresionează”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El afirmă că și-a asumat de la început că va deranja și că a știut că vor exista astfel de reacții.

„Cu Asociația Salvați Bucureștiul ne luptăm de ani buni pentru binele orașului, care nu se suprapune cu binele lor. Sunt convins că vor încerca să fabrice, în continuare, probe așa-zis compromițătoare, să inventeze false dosare și dovezi. Nu există om cinstit în București care să mă arate cu degetul”, a adăugat candidatul PNL și USR.

Nicușor Dan atrage atenția că îi va da în judecată pe cei care îi vor „fabrica” insinuări calomnioase.

„Ceilalți vor răspunde pentru fiecare insinuare, pentru fiecare acuzație nefondată, pentru fiecare calomnie. În instanță. Ca să nu ne mai pierdem timpul în dezbateri publice menite să deturneze atenția de la dezastrul pe care l-au făcut în București. Firea, Bădulescu și ceilalți pesediști sunt speriați acum mai mult decât oricând că nu vor mai profita de pe urma acestui oraș, la conducerea căruia au ajuns fără cunoștințe, fără viziune, fără voința de a face bine. Au băgat în faliment un oraș cu un buget enorm, au otrăvit aerul, ne-au sufocat traficul. Și asta vor să facă în continuare. Ceea ce nu înțeleg ei este că a venit timpul să plece, să ne lase. Să ne lase orașul în pace, să nu ne mai polueze cu mizeria lor morală, cu incompetența lor, cu interesele lor politice și financiare. Le transmit ca nu suntem toți ca ei. Există și oameni cinstiți. Peste două milioane numai în București”, a conchis Dan.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urșii din România, veșnic vinovați de toate relele
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:11:04 0:00
XS
SM
MD
LG