Linkuri accesibilitate

Nicușor Dan și-a dat seama că e greu de găsit pe buletinele de vot


România, Nicușor Dan, candidatul independent al PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei
România, Nicușor Dan, candidatul independent al PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei

O eroare de comunicare care-l poate costa pe Nicușor Dan pierderea alegerilor la Primăria Capitalei a fost semnalată chiar de el pe pagina sa de Facebook, sub forma unor semnale venite de la votanți.

Nicușor Dan este candidat independent iar susținerea sa de PNL și USR PLUS este una neoficializată prin vreo alianță electorală, motiv pentru care numele său pe buletin de vot poate fi găsit doar la finalul buletinului, ca independent.

Mai mult, cunoscut publicului larg ca Nicușor Dan, acesta și echipa sa de campanie au omis să amintească faptul că mai are un prenume care va figura pe buletinul de vot: Nicușor Daniel Dan - candidat independent.

După ce întreaga sa campanie și replicile la atacurile adversarilor au fost făcute de Nicușor Dan și pentru Nicușor Dan, în numele PNL și USR PLUS, pentru publicul neavizat identificarea sa pe buletinul de vot ca Nicușor Daniel Dan - candidat independent se dovedește a fi dificilă sau cel puțin derutantă.

„Am primit sesizări din partea alegătorilor că se descurcă mai greu cu buletinul de vot pentru primar”, scrie Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

„Vă reamintesc că pe buletinul de vot pentru Primarul Municipiului București:
- candidații independenți nu au siglă electorală, ci mențiunea CANDIDAT INDEPENDENT
- cei patru candidați independenți ne regăsim la finalul listei, paginile 2 și 3. Căutați cu răbdare și alegeți candidatul preferat! Este important să distribuiți acest mesaj pentru a-i ajuta pe cei care merg la vot!”, este mesajul tardiv transmis în ziua votului de Nicușor Dan.

XS
SM
MD
LG