Linkuri accesibilitate

Nicușor Dan și Ludovic Orban, întâlnire cu președintele Klaus Iohannis


Nicușor Dan
Nicușor Dan

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, a mers joi dimineață la Palatul Cotroceni pentru o discuție cu președintele Klaus Iohannis. Informația a fost confirmată chiar de către Nicușor Dan pentru Mediafax.

UPDATE: Întâlnirea a fost confirmată și de Administrația Prezidențială.

Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială pentru Digi24.

Premierul Ludovic Orban a luat parte și el la întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

Nicușor Dan a refuzat să spună care au fost subiectele discutate.

”Ce pot să spun este că președintele Iohannis, înainte de a fi președinte, a fost primarului de mare succes al unui mare oraș. A adus investitori și a pus Sibiul pe harta culturală”, menționează Dan.

Nicușor Dan și Ludovic Orban au plecat împreună de la Palatul Victoria spre întâlnirea cu Klaus Iohannis, dar Nicușor Dan a a părăsit Palatul Cotroceni înaintea premierului.

XS
SM
MD
LG