Linkuri accesibilitate

Noul primar al Timișoarei, suspect de infectare cu coronavirus


România, Dominic Fritz sărbătorește câștigarea alegerilor

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, a anunțat că a efectuat un test pentru infectare cu coronavirus și s-a izolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus.

UPDATE: Primul test făcut de Dominic Fritz a ieșit negativ

El a anunțat că a respectat toate normele de protecție, dar ca măsură de precauție va sta în izolare până la venirea rezultatelor.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online”, a anunțat, miercuri dimineață, Dominic Fritz, potrivit presei locale.

Marți, noul primar al Timișoarei a avut programate o serie de întâlniri cu prefectul de Timiș, cu medicii de la Spitalul „Victor Babeș”, cu directorul DSP și cu directorul ADR Vest, Sorin Maxim.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG