Linkuri accesibilitate

În România sunt depistate 158 de cazuri de coronavirus


Coronavirus- reprezentare grafică

Autoritățile au confirmat, luni, 19 noi cazuri de infectare cu coronavirus în România față de raportul prezentat cu o zi înainte. Totalul a ajuns, astfel la 158 de persoane diagnosticate.

Grupul pentru Comunicare Strategică, format la Guvern, transmite că au fost înregistrate noi teste pozitive, astfel: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timișoara și câte unul în București, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomița, Hunedoara, Galați şi Suceava.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 și 54 ani, sunt în carantină sau autoizolare. În continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au călătorit în Italia, ]n timp ce alte două cazuri provin din Austria și Germania.

Persoanele infectate cu COVID-19 sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea de sănătate generală a pacienților este bună.

În carantină, în România, se află un număr de 3.008 persoane, iar al 15.546 au fost izolate la domiciliu sub supraveghere medicală.

Autoritățile au deschis, până în prezent, 36 de dosare penale pentru comiterea infracțiunii de zădărnicire a bolilor.

România se află de luni sub stare de urgență pentru pandemie de coronavirus.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urmările distrugerii barajului Nova Kakhovka din regiunea ucraineană Herson
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:47 0:00
XS
SM
MD
LG