Linkuri accesibilitate

O asistentă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a murit de Covid-19


Imagine generică

O asistentă de la secția de nefrologie a spitalului clinic de urgență din Sibiu a murit luni din cauza infectării cu noul coronavirus.

Informația a fost făcută publică de colegii asistentei pe pagina de Facebook a spitalului.

„Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 și nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristețea care ne încearcă în aceste momente, când viața și cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost prețuită deopotrivă de colegi și pacienți și va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei”, scriu colegii asistentei care a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Cadrele medicale fac un apel la populație să conștientizeze pericolul reprezentat de virusul ucigaș.

„În același timp, sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice și lumea să înțeleagă că traversăm cu toții o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu își alege victimele și este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înțeles că trebuie să ne protejăm pe noi și pe toți semenii noștri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viața”, mai spun colegii asistentei decedate.

Asistenta de 49 de ani este prima victimă pe care noul coronavirus o face în rândul cadrelor medicale din județul Sibiu.

În județul Sibiu au murit până acum 55 de persoane din cauza Covid-19.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG