Linkuri accesibilitate

O nouă ordonanță militară va fi adoptată cu ocazia sărbătorilor pascale


Ministrul de Interne, Marcel Vela, alături de secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat

Ministrul Afacerilor Externe, Marcel Vela, a anunțat că autoritățile vor adopta o nouă ordonanță militară prin care se vor clarificări privind măsurile implementate privind sărbătorilor pascale.

Astăzi sau mâine (marți sau miercuri - n.red.), dar nu noi restricţii. Noi excepţii. Să privim jumătatea plină a paharului. O să clarificăm şi acest lucru (nemulţumirile oamenilor că nu se pot duce la cimitire- n. red.). Cu părere de rău că toţi, suntem afectaţi în acest moment şi în preajma acestor sărbători. E de preferat să suferim puţin acum, ca să avem începând de anul viitor şi sănătate şi pe cei dragi alături de noi şi să sărbătorim paştele sănătoşi şi optimist legat de viitorul naţiunii române”, a anunţat Marcel Velea, citat de Mediafax.

Vela le-a mulţumit românilor că au înţeles situaţia şi că au respectat, în mare parte, măsurile stabilite de autorităţi.

„Comparativ cu alte state, stăm cel mai bine”, a subliniat ministrul Afacerilor Externe.

Marți, președintele Iohannis va anunța și măsurile care vor fi implementate prin decretul care prelungește cu încă 30 de zile starea de urgență din România.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG