Linkuri accesibilitate

O persoană transferată de la „Matei Balș" a murit la Spitalul Universitar. Ministerul Sănătății a încurcat pacienții


UPDATE: În cazul persoanei care a murit la Spitalul Universitar este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care nu avea leziuni din cauza incendiului de la Matei Balș și era intubat.

Inițial, Ministerul Sănătății a susținut că persoana decedată este o femeie în vârstă de 58 de ani, dar ulterior a rectificat informația. Aceasta se află în continuare în stare gravă.

În acest moment, Poliția și Procuratura investighează cauzele incendiului de la Matei Balș pentru a se afla ce a stat la originea tragediei.

Asistenta șefă a fost audiată în această dimineață, ea precizând că în saloane era frig, dar că nu erau aeroterme sau calorifere în saloane.

Ministerul Sănătății oferise o nouă raportare în cursul acestei zile, în care anunța că dintre cele 53 de persoane transferate de la Matei Balș, zece se află la terapie intensivă în alte spitale din Capitală.

Exclusiv: Primele secunde ale incendiului de la Matei Balș
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:51 0:00

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG