Linkuri accesibilitate

Om de afaceri prins în timp ce primea 70.000 euro pentru trafic de influență


Omul de afaceri Cezar Verziu.
Omul de afaceri Cezar Verziu.

Omul de afaceri Cezar Verziu a fost prins imediat ce a terminat de numărat 880 de bancnote de diferite valori, transmit Știrile ProTV.ro. În total, 70 de mii de euro, bani cu care, susțin anchetatorii, ar fi urmat să își plătească leasingul pentru o mașină de lux.

În schimbul banilor, Verziu ar fi promis că va convinge Autoritatea Aeronautică Civilă să avizeze ridicarea unui bloc de 15 etaje în nordul Capitalei.

Proiectul nu primea undă verde decât dacă se oprea la jumătate din înălțimea dorită. În zona respectivă sunt aeroportul Băneasa, Romatsa și Romaero, dar și multe sisteme de comunicații și meteorologie, așa că orice clădire are nevoie de avizele autorității aeronautice civile.

Mai multe pe Știrile ProTV.

  • 16x9 Image

    Adrian Ardelean

    S-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2023. A intrat în presă în 2002 și s-a format că jurnalist la BBC World Service Romania. A lucrat mai apoi atât pentru posturi de radio și televiziune naționale ca Europa FM, Digi24, cât și pentru posturi de radio și televiziune regionale ca Transilvania LIVE, Radio Romania Cluj sau EBS Radio Cluj. Experiența lui include producerea și prezentarea de emisiuni live, jurnale de știri, dar și realizarea de analize, reportaje și documentare pe subiecte ce țin de actualitatea în economie, administrație și societate.

XS
SM
MD
LG