Linkuri accesibilitate

Paul Stănescu îl prezintă pe Gheorghe Cârciu femeilor din PSD


Paul Stănescu îl prezintă pe Gheorghe Cârciu femeilor din PSD
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:58 0:00

Paul Stănescu, secretar general al PSD, l-a ajutat pe Gheorghe Cârciu, secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni să avanseze în carieră, pe baza unei relații de prietenie, susțin surse din partid.

Gheorghe Cârciu, uns șef la PSD Diaspora în luna iulie, a stat cea mai mare timpului în picioare, în jurul mesei la care se afla Paul Stănescu, secretar general al PSD, cel mai influent lider de pe terasa la care a avut loc evenimentul social-democraților..

„Ce voiam să vă rog, avem în sală, și nu că e prietenul meu foarte bun, secretarul de stat de la Diaspora, Românii de Pretutindeni. Aș vrea să-i dau cuvântul să-l cunoașteți pentru că eu am o mare ambiție și recunosc lucrul acesta. În Diaspora, din păcate, rezultatul nostru a fost unul execrabil. Am avut 3,4%”, l-a prezentat Paul Stănescu pe Cârciu, la Hotel Spa Cocor, la Școala politică a femeilor social democrate, cu câteva ore înainte cinei festive de pe terasa din Olimp.

Secretarul general a ținut morțis să schimbe desfășurarea normală a evenimentului și i-a dat microfonul prietenului său, chiar dacă președinta femeilor PSD o anunțase la cuvânt pe Gabriela Firea. Prim-vicepreședintele PSD a trebuit să aștepte discursul lui Cârciu, adus în fața sălii în care se aflau femeile social democrate.

XS
SM
MD
LG