Linkuri accesibilitate

Percheziții la Direcția de Urbanism a Primăriei Capitalei


Mai multe percheziții au loc, miercuri dimineață, în București și în județul Ilfov, într-un dosar vizând lucrări de construcții fără autorizație de construire sau de desființare. Potrivit unor surse citate de Hotnews, vizată este și Direcția de Urbanism a Primăriei Capitalei.

Dosarul vizează ridicarea unor blocuri din zona Bucureștii Noi/ Chitila din Sectorul 1.

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat de presă, că polițiști de la Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară la adrese din București și din județul Ilfov, precum și mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Dosarul vizează infracțiunile de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri, precizează Primăria Capitalei.

Vor urma audieri la Serviciului Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1.

XS
SM
MD
LG