Linkuri accesibilitate

Zeci de percheziții la Țăndărei pentru tulburarea ordinii publice și nerespectarea regimului armelor


Poliţiştii au făcut peste 23 de percheziţii joi dimineață la Ţăndărei, în județul Ialomiţa, în dosare deschise pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea regimului armelor și muniţiilor. Sunt puse în aplicare zeci de mandate de aducere şi mandate europene de arestare.

„În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Direcţiei, Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea procurorilor de caz, efectuează 23 de percheziţii domiciliare în localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa. Activităţile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea regimului armelor si muniţiilor”, informează IGPR.

De asemenea, vor fi puse în aplicare câteva zeci de mandate de aducere şi mandate europene de arestare, emise pe numele unor persoane despre care există indicii că se află în localitatea Ţăndărei, transmite IGPR.

Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal, transmite Poliția Română.

„Persoanele de interes depistate vor fi conduse la sediul poliţiei pentru amprentare şi fotografiere şi audiate în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză”, precizează IGPR.

Europa Liberă România e pe Google News. Abonați-vă AICI.

  • 16x9 Image

    Adrian Ardelean

    S-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2023. A intrat în presă în 2002 și s-a format că jurnalist la BBC World Service Romania. A lucrat mai apoi atât pentru posturi de radio și televiziune naționale ca Europa FM, Digi24, cât și pentru posturi de radio și televiziune regionale ca Transilvania LIVE, Radio Romania Cluj sau EBS Radio Cluj. Experiența lui include producerea și prezentarea de emisiuni live, jurnale de știri, dar și realizarea de analize, reportaje și documentare pe subiecte ce țin de actualitatea în economie, administrație și societate.

XS
SM
MD
LG