Linkuri accesibilitate

11 persoane reținute, după scandalul din cartierul Rahova


37 de persoane au fost duse la audieri.

UPDATE Numărul persoanelor reținute în urma ciocnirilor violente din cartierul Rahova a ajuns la 11.

Nouă persoane au fost reţinute, până luni dimineață, după bătaia de duminică noapte din cartierul Rahova, din sectorul 5 al Capitalei. Ele sunt acuzate de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, anunţă Poliţia Capitalei. În total, 37 de persoane implicate în scandalul de stradă au fost duse la audieri, de polițiști.

Audierile încă sunt în desfăşurare, deci numărul reţinerilor ar putea creşte. Toţi vor fi duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, conform Mediafax.

Mai multe persoane s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor ca acest conflict să ia sfârşit. Pentru a-i linişti pe participanţii la încăierare, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a informat Poliţia Capitalei.

Incidentele au avut loc după ce a fost organizată o petrecere în stradă, conform Europa FM.

Unirea Principatelor. Iași 2023
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:38 0:00
XS
SM
MD
LG