Linkuri accesibilitate

Platforma pentru vaccinarea contra Covid, nefuncțională. STS anunță că a rezolvat problema


Platformă vaccinare

UPDATE: STS anunță că a rezolvat problema nefuncționării platformei informatice unde românii se pot programa.

Platforma informatică pentru înscriere și programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiștii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Național pentru Vaccinări. Aplicația este funcțională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare”, anunță STS.

Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19 are probleme de funcționare, luni dimineață, nefiind accesibilă pagina de autentificare, arată STS într-o informare de presă.

Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață. Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil”, precizează STS.

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 875 au primit rapelul, potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 a ajuns la 204.185,

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 52 de reacţii adverse comune şi minore, din care 9 de tip local; 43 reacţii generale.

Numărul total de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, începând din 27 decembrie 2020, este de 764 reacţii comune şi minore, din care: 288 reacţii de tip local cu durere la locul injectării; 476 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG