Linkuri accesibilitate

Polițiști din Vaslui i-au cumpărat alimente unei bătrâne care a sunat la 112 spunând că nu mai are ce mânca


Cum reușesc brașovenii să-și țină în casă bătrânii în plin focar de coronavirus
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:04:23 0:00

VIDEO: Cum reușesc brașovenii să-și țină în casă bătrânii în plin focar de coronavirus

O bătrână din Vaslui a sunat la 112 și a spus că abia a fost externată din spital și nu are nimic de mâncare în casă. Polițiștii din orașul vasluian Murgeni s-au mobilizat și au ajutat-o pe „Bunica Maria” cumpărându-i mai multe alimente, anunță, sâmbătă, IPJ Vaslui, citat de Mediafax.

„Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, bunica Maria a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca!”.

„Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să îi facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făina, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă)”, a anunțat IPJ Vaslui.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Abonează-te la
„3 minute” de la Europa Liberă

Luni – vineri, scurt și cuprinzător

XS
SM
MD
LG