Linkuri accesibilitate

Poliția Română cere sprijin pentru identificarea unui bărbat căutat pentru lovirea unei femei


Poliția Capitalei a publicat fotografii cu un bărbat suspectat de lovirea unei femei într-o cafenea dintr-un centru comercial situat în sectorul 6. Anchetatorii cer sprijinul populației pentru identificarea acestuia.

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, săvârşită la data de 27 iulie a.c., asupra unei femei de 33 de ani, în timp ce se aflau într-o cafenea dintr-un complex comercial de pe raza sectorului 6, arată poliția într-un comunicat de presă.

Cei care îl recunosc şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

În 2017, 46 de femei și 6 fete au fost ucise în România, numărul victimelor fiind de circa două treimi din totalul de 84 de omoruri raportate, conform Poliției Române.

Totodată, 73 de femei și 93 de fete minore au fost victime ale vilourilor, în 2017. Pe lângă acestea, au mai fost raportate peste 20.000 de fapte de loviri și alte violențe comise între membrii familiei. Dintre acestea, 15.584 au fost fapte de agresiune asupra femeilor (76%), și peste 500 asupra minorelor.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG