Linkuri accesibilitate

În cât timp parcurg pompierii 200 de metri din cauza mașinilor parcate ilegal


În cât timp parcurg pompierii 200 de metri din cauza mașinilor parcate ilegal
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:06:20 0:00

Mai multe mașini de pompieri și echipaje de salvare nu au putut interveni rapid marți seară pe o stradă din sudul Capitalei din cauza mașinilor parcate în mod neregulamentar. Mașinile de pompieri au rămas la aproximativ 50 – 100 de metri de locul intervenției.

Alarma de incendiu a fost dată marți seara în jurul orei 22:00. Mai multe mașini de pompieri, de poliție, dar și echipajul SMURD au ajuns în zonă fără a se putea apropia însă de blocul unde se semnalase pericolul de incendiu. Pe străduța care ducea spre bloc nu se putea intra din cauza mașinilor parcate în zonă. Pompierii au fost obligați să tragă furtunurile de la peste 50 de metri de blocul unde urma să aibă loc intervenția. Mașina de pompieri cu autoscară a rămas blocată la distanță de zona cu potențial de incendiu.

Haosul parcărilor a scos la iveală o problemă majoră. Mașinile de pompieri nu se pot deplasa eficient pentru a interveni în timp util. Timp de o oră, Poliția nu a putut elibera trotuarele ocupate de mașini. Europa Liberă vă prezintă în cât timp au parcurs mașinile de pompieri 150-200 de metri, după ce au terminat intervenția din sudul Capitalei. Era aproape de miezul nopții. Pompierii nu știau dacă există și o altă cale de ieșire din zonă și speră ca aceste imagini să fie văzute și de Primăria Sectorului 4.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG