Linkuri accesibilitate

Ponta: Am greșit la București candidând cu o alianță necunoscută


România - Victor Ponta, președintele Pro România

Victor Ponta este decis să nu mai repete la alegerile parlamentare greșelile de la alegerile locale, unde partidul său a candidat la București cu o alianță necunoscută votanților, motiv pentru care Pro România va avea doar candidaţi proprii sub sigla partidului.

„La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor, cu o siglă şi printr-un mesaj politic convenţional într-o bătălie în care principalii contracandidaţi au radicalizat la extrem discursul. Lecţia usturătoare este învăţată: la alegerile parlamentare Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România - eu voi lupta în mod direct alături de echipa Pro România din Bucureşti şi îmi voi asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti. La nivel naţional, îi felicit pe colegii care au fost aleşi primari, consilieri locali şi pe consilierii Pro România din 23 de consilii judeţene. În alte judeţe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% - însă în toată ţara eforturile noastre de organizare vor continua şi, sunt convins, rezultatul de la alegerile parlamentare va arăta o creştere semnificativă a ponderii Pro România", a scris Ponta pe Facebook.

Deși spune că a făcut „greşeli importante", el spune că prezenţa în 23 de consilii judeţene și miile de consilieri locali ai patidului, precum și „votul politic de 7,6% reprezintă un punct de plecare relevant".

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG