Linkuri accesibilitate

Președinta asociației „Sexul vs barza”, repusă în funcție la CES de premierul Cîțu


România - Adriana Radu, președinta asociației „Sexul vs Barza”

Adriana Radu, președinta Asociației Sexul vs Barza, a fost repusă în drepturi, ca reprezentant al societății civile în Consiliul Economic și Social (CES), conform unei decizii a premierului Florin Cîțu, care a fost publicată luni seară în Monitorul Oficial, citată de Hotnews.ro.

Prin aceeași decizie, Horia Nicolescu Mihai, de la Asociația ASI, a fost revocat din calitatea de membru al plenului Consiliului Economic și Social.

Activiștii au protestat după decizia premierului interimar Nicolae Ciucă de a nu o valida pe Adriana Radu, reprezentanta Asociației „Sexul versus Barza", în Consiliul Economic și Social (CES).

„Mi s-a făcut o mare nedreptare”, declara luna trecută Adriana Radu, aleasă cu 304 voturi să facă parte din Consiliul Economic și Social, dar care a fost înlocuită de premierul interimar Nicolae Ciucă cu Horia Nicolescu Mihai, despre care ONG-urile susțin că nu ar îndeplini criteriile minime stabilite în colaborare cu Guvernul pentru candidați. Ultimul bilanț contabil ar fi fost depus în 2016 și nu sunt publice nici acum informații despre proiectele derulate de Asociația pentru Securitate la Incendii, mai reclamă societatea civilă.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

A început anul universitar
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:46 0:00
XS
SM
MD
LG