Linkuri accesibilitate

Președintele ales al SUA, Joe Biden, va primi a doua doză de vaccin împotriva Covid-19


USA-ELECTION/ U.S. President-elect Joe Biden speaks about the protests taking place in and around the U.S. Capitol in Washington as the U.S. Congress held a joint session to certify the 2020 election results, at a news conference at his transition headqua

Joe Biden va primi a doua doză de vaccin la aproximativ trei săptămâni după prima injecție, a cărei administrare a fost transmisă în direct la televiziune pentru a încuraja populaţia să facă acelaşi lucru, a anunţat echipa sa de tranziţie pentru France Presse, citată de Agerpres.

"Fac asta pentru a arăta că oamenii trebuie să fie pregătiţi să primească vaccinul atunci când este disponibil, nu trebuie să vă faceţi griji", a declarat viitorul preşedinte imediat după injectarea vaccinului Pfizer, la 21 decembrie într-un spital din Newark, în statul Delaware.

A doua injecţie va fi de asemenea administrată în faţa presei, a anunțat echipa de tranziție a lui Joe Biden.

Peste 374.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus în Statele Unite şi Joe Biden a denunţat ca o "mascaradă" distribuirea vaccinurilor în ţara sa organizată de guvernul preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, mai scrie Agerpres.

Viitoarea administraţie Biden a anunţat că va distribui toate dozele disponibile de vaccin împotriva COVID-19, mai degrabă decât să reţină jumătate din doze pentru a respecta termenul pentru a doua injecţie.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG