Linkuri accesibilitate

Președintele Iohannis, ședință de lucru la Cotroceni alături de guvern


Ședință de lucru la Palatul Cotroceni

Președintele Iohannis se va întâlni cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri în cadrul unei ședințe de lucru anunțate la Palatul Cotroceni de la ora 12.

Conform Administrației Prezidențiale, la ședință vor participa premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, alăturii de miniștrii de la Finanțe, Economie, Transporturi și Agricultură.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, 18 august a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Viceprim-ministrul Raluca Turcan, Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros”, a anunțat Administrația Prezidențială.

La finalul ședinței de lucru, președintele Iohannis va susține o declarație de presă.

Ședința vine la scurt timp după ce mai mulți oficiali guvernamentali participă la deschiderea la deschiderea oficială a lucrărilor pentru Autostrada de Centură București (A0), Sector Sud, Lotul 2, Vidra – Bragadiru.

Două din temele care ar putea fi abordate în ședința de lucru de la Cotroceni sunt investițiile pe care guvernul trebuie să le deruleze, pentru care s-au alocat mai multe fonduri după rectificare bugetară, dar și implementarea programului de relansare economică prezentat la începutul lunii iulie.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG