Linkuri accesibilitate

Premierul Ludovic Orban infirmă zvonurile despre remaniere: „O minciună gogonată”


Premierul Ludovic Orban a infirmat sâmbătă seară zvonurile despre iminența unei remanieri, așa cum au fost prezentate lucrurile în presa zilei. În schimb, a spus că va fi nevoit să ia măsuri împotriva site-urilor de fake-news, fără a le numi.

„O minciună gogonată. E a nu știu câta știre falsă lansată în special de un site de știri, nu-i pronunț numele. Rog reprezentanții media să mă sune, pe cei care sunt jurnaliști, pe cei care vor să dezinformeze le spun de pe acum, nu mai dați știri false, că va trebui să iau măsuri împotriva fake news-urilor promovate de unul, două site-uri de știri”, a spus premierul Ludovic Orban.

El a spus că „nu există nici cea mai mică discuţie” în acest moment despre vreo remaniere guvernamentală.

„Toţi miniştrii Guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succes împotriva epidemiei şi pentru a lua toate măsurile care se impun pentru a apăra sănătatea şi viaţa oamenilor şi pentru a repune în mişcare economia românească, pentru a asigura o reluare a activităţii economice şi o relansare economică cât mai rapidă”, a spus Ludovic Orban la România TV.

Cu privire scăpările miniștrilor despre care s-a spus că ar avea în intenție să-i remanieze, Marcel Vela de la Interne, Monica Anisie de la Educație și Ion Ștefan de la Lucrări Publice, Dezvoltare și Administrație, Orban a spus că „mai greşim, important e să recunoaştem atunci când greşim, să corectăm eventualele greşeli. Să le corectăm cât mai repede. De exemplu, a fost situația aglomerării de la Cluj, cu plecarea muncitorilor în Germania. Puțină lume a arătat ce s-a întâmplat a doua zi”.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urmările distrugerii barajului Nova Kakhovka din regiunea ucraineană Herson
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:47 0:00
XS
SM
MD
LG