Linkuri accesibilitate

Premierul Ludovic Orban iese din izolare după un nou test negativ


Romania, Ludovic Orban

Al doilea test efectuat de Ludovic Orban a ieșit tot negativ pentru coronavirus, așa că premierul va ieși din autoizolarea și va reveni la Palatul Cotroceni.

El intrase luni în autoizolare, chiar dacă primul test a fost negativ, după ce în urmă cu o săptămână a fost invitat la o emisiune iar moderatorul avea să fie depistat ulterior cu coronavirus.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente”, se arată într-un comunicat al guvernului.

Imediat după ieșirea din izolare a premierului a fost anunțată și o ședință de guvern pentru ora 17.

Vineri urmează să facă al doilea test și Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului, care a fost și el invitat al realizatorului B1TV Silviu Mănăstire înainte de confirmarea cu coronavirus. Primul test al lui Dan a ieșit negativ.

Ludovic Orban s-a mai aflat în izolare, în luna martie, la începutul epidemiei de coronavirus, după ce mai mulți lideri ai PNL au fost confirmați cu coronavirus.

XS
SM
MD
LG