Linkuri accesibilitate

Premierul Ludovic Orban iese din izolare după un nou test negativ


Romania, Ludovic Orban

Al doilea test efectuat de Ludovic Orban a ieșit tot negativ pentru coronavirus, așa că premierul va ieși din autoizolarea și va reveni la Palatul Cotroceni.

El intrase luni în autoizolare, chiar dacă primul test a fost negativ, după ce în urmă cu o săptămână a fost invitat la o emisiune iar moderatorul avea să fie depistat ulterior cu coronavirus.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente”, se arată într-un comunicat al guvernului.

Imediat după ieșirea din izolare a premierului a fost anunțată și o ședință de guvern pentru ora 17.

Vineri urmează să facă al doilea test și Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului, care a fost și el invitat al realizatorului B1TV Silviu Mănăstire înainte de confirmarea cu coronavirus. Primul test al lui Dan a ieșit negativ.

Ludovic Orban s-a mai aflat în izolare, în luna martie, la începutul epidemiei de coronavirus, după ce mai mulți lideri ai PNL au fost confirmați cu coronavirus.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG