Linkuri accesibilitate

Președintele Iohannis, ședință de evaluare a situației de criză


Klaus Iohannis, la o ședință de evaluare a măsurilor privind coronavirusul

Președintele Iohannis are programată o nouă ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, pentru ora 12:30, la Palatul Cotroceni.

Conform agendei președintelui, la ședință vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

La finalul ședinței, Președintele României va susține o declarație de presă.

Ședința este prima după sărbătorile pascale care au necesitat o atenție sporită a forțelor de ordine pentru a asigura respectarea măsurilor restrictive impuse pentru încetinirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Cu toate acestea, mai multe incidente violente au avut loc în cartierele periferice din orașe precum București, Săcele, Ploiești sau Hunedoara.

De asemenea, discuțiile vor viza cel mai probabil și scenariile luate în vedere pentru redeschiderea treptată a economiei și relaxarea graduală a măsurilor după încheierea stării de urgență.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urmările distrugerii barajului Nova Kakhovka din regiunea ucraineană Herson
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:47 0:00
XS
SM
MD
LG