Linkuri accesibilitate

Președintele Iohannis, ședință de evaluare la Palatul Cotroceni


Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a convocat o nouă ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus pentru ora 12 la Palatul Cotroceni.

La ședință vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Finanțelor Publice, Vasile Cîțu, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat Raed Arafat, conform agendei președintelui.

Președintele ar urma să susțină o declarație de presă la finalul ședinței de evaluare.

Ședința are loc în contextul în care se împlinesc trei săptămâni de la decretarea stării de urgență în România. Decretul expiră pe 16 aprilie, dar foarte probabil președintele va emite unul nou de prelungire cu încă 30 de zile pe fondul răspândirii epidemiei de coronavirus.

Autoritățile au confirmat, în bilanțul prezentat duminică, 251 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Astfel, numărul total de infectări confirmate în România a urcat la 3.864.

Numărul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns, luni dimineașă, la 156.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG