Linkuri accesibilitate

Primarul Galațiului a făcut Covid-19. Recent, a organizat un festival culinar


România - Ionuț Pucheanu, primarul Galațiului
România - Ionuț Pucheanu, primarul Galațiului

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a fost diagnosticat cu Covid-19 după ce recent a organizat și finanțat un festival culinar, într-un oraș în care incidența cazurilor de COVID-19 este mai mare de 1.59 de infectări la mia de locuitori, caz în care ar trebui impuse restricții și nu organizate evenimente cu participarea maselor de oameni.

„Am simptome ușoare, pot să mă ocup în continuare de treburile curente ale Primăriei și sunt în legătură permanentă cu colegii din aparatul administrativ. Activitatea instituției se desfășoară în condiții normale, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare”, a scris edilul, pe pagina personală de Facebook, citat de G4Media.

Reprezentantul guvernului în teritoriu, prefectul Gabriel Avramescu, spune că festivalul organizat de primărie se încadrează în seria de „acțiuni deliberate împotriva măsurilor luate de guvern” .

La alegerile locale din 27 septembrie, Pucheanu (PSD) a fost reales cu 54,63% din voturi, iar următorul clasat, candidatul susținut de PNL și USR PLUS, Bogdan Rodeanu, 19,54%, la o prezență la vot de 32,85%, potrivit rezultatelor comunicate de Autoritatea Electorală Permanentă.

XS
SM
MD
LG