Linkuri accesibilitate

Ludovic Orban. „Am bătut PSD fără drept de apel. Mă bucur că am eliberat Bucureștiul”


Ludovic Orban a votat la o secție de votare din Dobroiești
Ludovic Orban a votat la o secție de votare din Dobroiești

Ludovic Orban, liderul PNL, a vorbit despre o victorie istorică a liberalilor la alegerile locale și l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru câștigarea Primăriei București. „Mă bucur enorm că am eliberat Bucureștiul”, a spus liderul PNL, la anunțul rezultatelor estimate de casele de sondaje.

Le mulțumesc tuturor care s-au prezentat la alegeri.

Este pentru prima oară, de la Revoluție, când PNL înregistrează un scor categoric și bate PSD-ul fără drept de apel.

Le mulțumesc tuturor colegilor din echipa de campanie, din țară, care au făcut o campanie extrem de dificilă și care au obținut cea mai mare victorie

Suntem la a treia victorie - 27% la alegerile europarlamentare, la prezidențiale am avut un scor istoric. De data aceasta, fără drept de apel, am câștigat și aceste alegeri locale.

Nu ne bucurăm în mod excesiv. O zi, două, dar după aceea trebuie să ne apucăm de treabă, pentru că oamnii ne-au votat pentru programele de dezvoltare și pentru a le îmbunătăți viața.

Ca premier garantez susținerea pentru toate programele serioase, care se bazează pe investișii și digitalizare, pe descentralizare.

Mă bucur enorm că am eliberat Bucureștiul. Este o victorie pe care foarte puțini o așteptau. Este o victorie foarte clară, care nu lasă loc de comentarii.

Este rezultatul unui efort depus de Nicușor vreme de 12 ani, cu program realist, onest. Este și rezultatul faptului că, deși PNL avea capacitatea să aibă un candidat propriu, am preferat alianța cu USR-PLUS.

XS
SM
MD
LG