Linkuri accesibilitate

PSD își va stabili calendarul pentru congres după moțiunea de cenzură


Gabriela Firea, președinte PSD București

Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat sâmbătă, întrebat despre Congresul PSD, că nu va fi amânat mult, dar prioritară este moțiunea de cenzură. Președintele social-democraților din București, Gabriela Firea, a spus că imediat după moțiune se va stabli calendarul, conform Mediafax.

Gabriela Firea a subliniat că această schimbare la nivelul Comitetului Executiv înseamnă că „nu vor putea să vină anumiți consultanți, sfătuitori care să îndepărteze conducerea de electorat”, fiindcă aleșii locali sunt cei mai apropiați de cetățeni.

„Felicităm conducerea PSD pentru propunerea de modificare a statutului, în ceea ce privește lărgirea componenței CEx, cu includerea în cadrul viitoarei structuri a PSD, pe lângă președinții de organizații județene, și a aleșilor locali, a primarilor. Suntem convinși că o astel de măsură va duce a o îmbunătățire, pentru că un for de conducere, cu cât este mai larg, cu cât mai multe minți luminate vin cu idei și se provoacă dezbateri, cu atât decizia poate fi mai bună, cu atât mai mult cu cât aleșii locali sunt cei mai aproape de cetățean”, a declarat în context Gabriel Zetea.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG